2014-03-31 09:07:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Valamiben szeretne változtatni

Napi horoszkóp március 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egészségesebben kellene végre étkeznie. Igaz, rohanó hétköznapokat él át, és a legegyszerűbbnek tűnik a gyorséttermi étkezés. De vannak már egészséges rendelhető ételek is. Az azonban végképp nem megoldás, hogy egyáltalán nem eszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Érzelmi gondok, párkapcsolati problémák miatt rohantál fűhöz-fához: jósokhoz, barátnőkhöz. De elsősorban ott kellene kezelnie a problémát, ahol keletkezett: folytasson ma nagy beszélgetést a társával! Semmi sem hiábavaló!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Békés és nyugodt napra számíthat, mintha nem akarna még elindulni ez a hét. Ám ez csak a vihar előtti csend. Használja ki a kínálkozó időt, pótolja esetleges lemaradásait, járjon utána a kérdéseknek, amik nyitva állnak ön előtt!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Semmit sem talál unalmasabbnak, mint a hiábavaló ismerkedést, a kötelező pofavizitet. De ami ma történik, az ennél jóval több is lehet. Ne keressen hát kibúvót, hanem nézzen elébe egy kezdődő új kapcsolatnak, talán barátságnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön nagyon ad a látszatokra, és a külvilág felé el is tudja hitetni, hogy minden rendben önnel. Ha azonban hosszasan fenn akarja tartani a meglévő status quót, akkor először is önmagán kell ehhez változtatnia. Tanulnia sem ártana.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nehezére esik, de valamilyen kompromisszumot kell ma kötnie. És ami még nehezebb: ehhez mosolyognia sem ártana. Ez fontos, mert vicsorogva még a beletörődést sem fogadják el öntől. Gyakorolja a tükör előtt az édes nézést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma a szeretethullámok csak úgy elárasztják a szívét: képtelen nem kimutatni, amit érez. De miért is fogná vissza magát? A közhiedelemmel ellentétben nem mindenki a jégkirálynőket és hóembereket szereti. Sőt: olvasztani csak forrósággal lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az, hogy önnek van igaza, még valójában édes kevés. Ettől még csak olyan lesz, mint a Besenyő Pista bácsi. Ha azonban ezt intelligens formában, és nem az egóját fényesítve adja elő, akkor többeknek is jót tehet vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valami kiszalad a száján, de szinte azonnal meg is bánja, ahogy kimondja. Van azonban módja rá, hogy szépítsen a dolgon, vagy valamit még elkendőzzön, ha túl sokat mondott ki. Különösen, ha valaki érdekeit sérti, tegye meg ezt a szívességet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy viselkedik, mintha valamely nagyoperett hisztis dívájának a szerepét játszaná. Nem csodálkozhat azon, ha a környezete, a kollégái ezt nemigen fogják tolerálni. Nézzen túl önnön sértettségén! Lássa kívülről is önmagát!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma sajnos a lelki szemetesláda szerepét kell magára vállalnia. Tűrje békésen a kollégája siránkozását, különösen, ha az illető fontos pozícióban van. Ha meghallgatja, ha szíve titkának őrzője lesz, az ön kilátásai is javulhatnak emiatt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valamiben szeretne változtatni, de maga sem tudja, hogy bele merjen-e kezdeni a dologba. Ma valaki megadhatja a végső lökést önnek. Akár egy fontos információ, akár a támogatása elég lesz önnek ahhoz, hogy megtegye az első lépést.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: